Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Міжвідомчий семінар для бібліотекарів системи профтехосвіти за темою “Інформаційні ресурси: від накопичення до ефективного використання”

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

25 листопада 2009 року в Миколаївській обласній бібліотеці для юнацтва пройшов міжвідомчий семінар для бібліотекарів системи профтехосвіти за темою “Інформаційні ресурси: від накопичення до ефективного використання”.

З доповіддю “Центри сприяння соціальній адаптації юнацтва” виступила директор бібліотеки Іванова Н.В. Аналітичним і практичним досвідом роботи в системі “УФД/Бібліотека” поділилася перед слухачами заступник директора з автоматизації бібліотеки МУК ім. адмірала Макарова Бондарь І.В., а Корольова Т.Д., завідуюча електронним читальним залом цієї бібліотеки провела навчальний тренінг за темою “Корпоративний каталог вузівських бібліотек м. Миколаєва”, у наповненні якого бере участь разом з 6 бібліотеками вищих навчальних закладів і обласна бібліотека для юнацтва.

Цікавим був книжковий водограй “Що читає молодь”, який провела викладач Інституту підвищення кваліфікації вчителів Рада І.М. З пошуковим інтерфейсом Зведеного електронного каталогу “Ресурси бібліотек м. Миколаєва” гостей познайомила завідуюча відділом інформаційних ресурсів і комп’ютерних технологій Намесник С.А.

Друга частина міжвідомчого семінару пройшла в цікавій, творчій обстановці: професійний огляд “Інформаційні можливості веб-сайтів бібліотек Миколаєва” зробила методист відділу інформації, маркетингу і менеджменту Драгуновська Н.В. Гості отримали методичні поради з “Правил пошуку інформації в мережі Інтернет” від провідного бібліотекаря відділу інформаційних ресурсів і комп’ютерних технологій Руснак Т.М.

Цікаво були проведені завідуючими відділами ОБЮ презентації можливостей бібліотеки в рамках віртуальної мозаїки “Бібліотека — територія молоді” та майстер-клас за інтерактивною пізнавальною програмою “Хочу все знати”.

На закінчення міжвідомчого семінару заступник директора з бібліотечної роботи Ярмоленко О.А. запросила бібліотекарів до діалогового майданчику “Залучення юнацтва до бібліотек: сучасні аспекти мотивації”.

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.