Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Free-time: дітям – про Чорнобиль

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

24 квітня юні учасники програми арттерапії, активного та цікавого дозвілля “Free-time” разом із бібліотекарками МОБЮ говорили про Чорнобильську трагедію напередодні її 38-х роковин.

Ведуча-бібліотекарка Анна розповіла дітям про найбільшу техногенну катастрофу ХХ ст. – аварію на Чорнобильській атомній електростанції, евакуацію місцевих жителів, стан зруйнованої станції, зведення захисного саркофагу тощо. Присутні переглянули п’яту серію мультфільму «Книга-мандрівка. Україна» про місто-привид Прип’ять. Місто, де було перекреслене життя тисяч людей, і місто, яке дало шанс на життя рідкісним видам тварин, перетворившись на заповідник. Місто – пам’ятник трагедії, яка сталася 26 квітня 1986 року. Діти поміркували над тим, що вони побачили та про що дізналися, а потім відповіли на запитання тематичної онлайн-вікторини.

Під час книжкової раптівки хлопчаки та дівчатка зацікавились фантастичною казкою «Чорнобильський пес Аксель» Анатолія Андржеєвського і щемкою історією «Квіти біля четвертого» Катерини Міхаліциної.

Діти взяли участь у творчому майстер-класі, під час якого разом із майстринею Іриною Горбатюк виготовили оригінальні кошики, а ще потанцювали під улюблені руханки і пригостилися смаколиками.

Нова зустріч в улюбленій бібліотеці за тиждень. Запрошуємо всіх, дорослих і юних, на Велику Морську, 92. У нас завжди цікаво і весело.

 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.