Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Давайте познайомимось Про нас пишуть Нікуліна А. Соковиті картини Едгара Остаповича / А. Нікуліна // Рідне Прибужжя. — 2012. — № 13 (29 березня). — С. 14.

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Давайте познайомимось - Про нас пишуть

Соковиті картини Едгара Остаповича

Обласне творче об'єднання “Прибужжя” продовжує реалізацію другого виставкового циклу “Нові імена Миколаївцини”. Цього разу його учасником став художник-аматор Едгар Остапович, який минулого тижня презентував свою першу персональну виставку “Мандруючи дорогами мрії”.

Цього дня до Миколаївської обласної бібліотеки для юнацтва на урочисте відкриття виставки завітали начальник управління культури облдержадміністрації Світлана Гладун, керівник обласного творчого об'єднання “Прибужжя” Валентина Кривцова, учасники першого виставкового циклу “Нові імена Миколаївщини”, друзі художника, школярі та студенти. Всі вони привітали молодого майстра з цією знаменною у його житті подією та побажали ніколи не зупинятися на досягнутому. Дебютант, у свою чергу, подякував усім, хто долучився до організації виставки, та пообіцяв і в майбутньому радувати глядачів своєю творчістю.

Едгар Остапович народився в Івано-Франківську. Він ще з дитинства полюбляв малювати. Згодом, під час навчання в університеті, юнак захопився графікою. Саме тоді почали з'являтися його перші живописні картини та графічні роботи, виконані в стилі фентезі.

Переїхавши в 2003 році до Миколаєва, молодий художник настільки захопився південною красою обласного центру, що кардинально змінює тематику своїх робіт. І з тих пір на його чарівних картинах оживають річкові та морські пейзажі, розквітають ароматні півонії, іриси, соняшники та бузок. Поряд із квітами на полотнах красуються стиглі, ніби справжні, кавуни, персики, гранати та яблука, у масивних кетягах винограду блукають яскраві сонячні промені.

«Особисто в мене роботи цього художника викликають відчуття якоїсь соковитості. Дивовижно, але в своїх натюрмортах Едгару Остаповичу вдається настільки вдало передавати смак та запах фруктів, що глядачеві так і хочеться їх скуштувати», — поділилася враженнями від виставки Світлана Гладун.

У свої роботах Едгар Остапович, перш за все, прагне зобразити життя максимально правдивим та реалістичним. Усупереч модним тенденціям, молодий художник ніколи не зраджує своїм принципам, стверджуючи, що критикувати інших дозволено лише тим, хто здатен зробити щось набагато краще...

Анна Нікуліна
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.