Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Творча лабораторія для фахівців З досвіду роботи Бондаревська І. О. А пам'ять вічно жива! (Новобузька ЦБС): обласна молодіжна акція «Ми пам’ятаємо!»

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Творча лабораторія для фахівців - З досвіду роботи

А пам'ять вічно жива!

Пам'ять... Вона нетлінна і вічна. Вона дивиться на нас із старих фронтових фотографій, з тих речей, які зберігають колишні фронтовики, і не дає померкнути жодній героїчній сторінці  історії перемоги над фашизмом. А ми, молоде покоління, про їхні бойові подвиги і воєнне життя можемо сьогодні дізнатися тільки з їхніх розповідей, кінофільмів, творів художньої літератури, пісень. Багато митців слова присвятили свої твори темі війни.

Бібліотеки Новобузької ЦБС взяли участь в обласній молодіжній акції “Ми пам'ятаємо” і провели велику пошукову роботу по збору матеріалів про Велику Вітчизняну війну і взяли участь у конкурсі “Алея героїв”. Заглядаючи в минуле, юнаки та дівчата  прийняли участь в творчому проекті “Шляхами війни”, на мить поринувши в ті страшні воєнні роки. Пишучи листи один одному (на фронт і з фронту), вони відчули біль, страждання, підтримку, любов матерів та коханих, перемогу своїх дідів та прадідів в той нелегкий для країни час. Під час  заходів до Дня перемоги по всіх сільських бібліотеках був проведений серед молоді конкурс воєнної пісні і читців віршів про війну “Вони врятували собою життя”, переможці якого нагороджені подарунками.

В кожній бібліотеці системи пройшли цикли зустрічей з ветеранами, спогади  яких записані та оформлені в фотоальбом “Автограф на пам'ять”.

І.О. Бондаревська, директор Новобузької ЦБС
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.